Mijn verhaal en CV

Een gedreven creatieve communicatiespecialist met een sterke visie op communicatie en haar waarde voor organisaties. Jeroen Lugtigheid pakt opdrachten gefaseerd en gestructureerd aan en neemt zo de opdrachtgever gedurende het hele traject bij de hand.

Met verrassende en creatieve concepten en oplossingen weet hij steeds op effectieve wijze uitdagingen op het gebied van communicatie op te lossen. Hij is op zijn best als ingewikkelde materie moet worden overgedragen op doelgroepen of als identiteiten en merken moeten worden uitgekristalliseerd en geïmplementeerd.

Zijn brede hands-on ervaring zorgt ervoor dat hij de ontwikkeling en begeleiding van vrijwel alle mediums wel eens onder handen heeft gehad. Van websites tot serious games en van brochures tot complete campagnes.

Waarvoor kunt u hem inhuren? Voor merk- en identiteitsontwikkeling, houdingscampagnes en het opstellen en laten uitvoeren van geïntegreerde marketing en communicatieplannen.

Voor wie heeft hij dit inmiddels gedaan? Voor vele uiteenlopende opdrachtgevers van overheid (provincies Noord-Brabant en Flevoland, ministerie OC&W, gemeente Utrecht) tot industrie (BAM Rail, IHC Merwede, SBM Offshore) en van zakelijke dienstverleners (Deloitte, Jaarbeurs Holding, SNS REAAL) tot voedingsproducenten (Brandenburg Culinair, Frost Dujardin).

pdf  Download hier mijn CV

 

Reageer hierop

Je moet ingelogd zijn om te reageren.